Spletna stran je nepogrešljiva pri sodobnem poslovanju, saj predstavlja vaš stik z uporabniki 24 ur na dan. Izdelamo vam UNIKATNE in uporabnikom PRIJAZNE spletne strani.

Profesionalna izdelava spletnih strani je v današnjem času eden najpomembnejših segmentov uspešne predstavitve vašega podjetja oziroma dejavnosti.
Spletna predstavitev je dandanes nujna za vsa resna podjetja, pa čeprav včasih to ne pomeni nič drugega, kot le prisotnost v spletu. S tem namenom se vedno več podjetij in posameznikov odloča za izdelava spletnih strani in spletne trgovine. Razlog je preprost. Če nisi na spletu, ne obstajaš. Čeprav to več ali manj velja za podjetja, se vedno več posameznikov odloči svoje znanje, sanje ali izkušnje deliti z ostalimi na spletu. Pri tem pa vam lahko pomagamo mi.

Nebi bilo super, če pri pripravi spletnih strani ne bi rabili izgubljati časa z iskanjem pravega ponudnika gostovanj pa spet pravega oblikovalca ter izdelovalca strani?

Vse storitve dobite pri nas na enem mestu.
1
Spoznavanje podjetja in dejavnosti
Pred izdelavo strani poizkušamo čimveč izvedeti o vašem podjetju, dejavnosti, storitvah, izdelkih. Preučimo vašo konkurenco in svetujemo. Upoštevamo vaše želje in na podlagi naših izkušenj najdemo skupno rešitev, ki zadovolji vaše potrebe in potrebe vaših strank.

2
Oblikovanje vaše strani
Skupaj z vami oblikujemo spletno stran, ki jo barvno prilagodimo vašemu logotipu in dejavnosti. Upoštevamo vse najnovejše grafične smernice, tako bo vaša spletna stran pregledna, moderna in lepa.

3
Struktura spletne strani
Skupaj pripravimo načrt in strukturo spletne strani. Predstavimo pomembne sklope vaše dejavnosti oz. izdelke in jih izpostavimo že na vstopni strani. Obiskovalci imajo tako v vsakem trenutku dostop do želenih informacij. Z nekaj kliki na strani tako najdejo prav vsako informacijo, ki ste jo želeli sporočiti.

4
Vsebina
Vnos spletnih strani je pomemben za kvalitetno predstavitev, ki jo potrebuje spletna stran. Vsebinske strani privlačno in profesionalno oblikujemo, tekste prilagodimo obiskovalcem. Seveda poskrbimo tudi za slikovo ponazoritev vaše vsebine.

5
Objava v spletnih iskalnikih
Izdelano spletno stran na podlagi analize in predlaganih ključnih besed vpišemo v vse pomembne Slovenske in svetovne iskalnike. Tako bo vaša stran kmalu postala vidna. Z dobrim vzdrževanjem spletne strani lahko dosežete najvišja mesta v iskalnikih.

6
Urejanje internet strani
Spletno stran lahko enostavno urejate sami, potrebujete samo dostop do interneta. S pomočjo CMS-ja, ki je plod našega lastnega razvoja bo urejanje strani enostavno in hitro. Za vas imamo pripravljena tudi video navodila, ki vse skupaj še poenostavijo.

Izdelajte spletno stran pri nas in gostovanje za obdobje 12 mesecev bo za vas brezplačno.

Naši strežniki so vedno posodobljeni na zadnje stabilne verzije programske opreme.
  • Operacijski sistem: Ubuntu Linux 16.04
  • Web strežnik: Nginx
  • Strežniški jezik: PHP (7.0)
S kombinacijo programske opreme vam zagotavljamo hitro in neprekinjeno delovanje vaše spletne strani. Prav tako omogočamo tudi serviranje strani preko varne povezave (HTTPS), kar botruje k boljšemu rankiranju na iskalniku Google.