• SPLETNE REŠITVE
    ODLIČNA IZBIRA ZA VAŠO NOVO SPLETNO STRAN
Potrebujete novo spletno stran ?

Kako vam lahko pomagamo ?

PREDSTAVITE SE SVETU

Spletne strani in trgovine

Izdelujemo tako kompleksne kot preproste spletne strani. Velik poudarek dajemo na tehnični brezhibnosti in naprednim optimizacijskim zahtevam. Vedno več brskamo po spletu z mobilnimi napravami zato so vse naše spletne strani prilagojene za mobilne naprave. Pri izgradnji spletnih strani upoštevamo vaše želje in organizacijske cilje.

PRIVLAČNA GRAFIČNA PODOBA

Grafično oblikovanje

Samo eno možnost imate, da pri vaših kupcih naredite dober vtis. Prvi pogled na spletno stran je pogosto odločilen. Vsi naši izdelki se lahko pohvalijo z moderno oblikovno podobo, ki je prilagojena celostni grafični podobi in dejavnosti naročnika. Vsaka spletna stran je samostojen in individualno oblikovan projekt.

POSTANITE DEL DRUŽBE

Družbena omrežja

Spletna družbena omrežja podjetjem omogočajo neposreden stik s potencialnimi strankami ter nadgradnjo odnosov z že obstoječimi. Pri nas vam svetujemo katero socialno omrežje je pravo za vas in ga skupaj z vami tudi primerno oblikujemo. Skupaj odkrijemo vašo ciljano publiko in pripravimo vsebine, ki so vredne deljenja.

PODPORA STRANKAM

Vzdrževanje spletnih mest

Zavedati se morate, da je vzdrževanje strani ključnega pomena za nemoteno delovanje. Pri nas vam nudimo osveževanje vsebin in posodobitev osnovnih podatkov takoj, ko to potrebujete. Vse naše spletne strani so pripravljene tako, da lahko vsebino enostavno spreminjate in dodajate tudi sami. Ponudimo pa vam lahko tudi vzdrževalne pakete, katere prilagodimo vašim potrebam.

Verjamemo, da želite izstopati

Prepustite nam, da poskrbimo za predstavitev vašega projekta

Prava izbira

Zakaj se odločiti za nas ?

  • Več kot 10 let izkušenj na področju izdelave spletnih strani
  • Idividualen pristop - vsaka stranka je zgodba zase
  • Sledimo najnovejšim trendom
  • Vaša spletna stran bo svetlobno leto pred konkurenco, optimizirana in odlično zasnovana v celoti.
  • Vse spletne strani so prilagojene za mobilne naprave.
1

IDEJA IN ZASNOVA

Tudi če se z izdelovanjem spletnih strani še niste srečali, vam pomagamo sestaviti pravilno strukturo spletne strani, ki jo potrebujete. Skupaj bomo našli rešitve, ki bodo vašim uporabnikom oz. kupcem olajšali iskanje informacij, ki jih potrebujejo.

2

PRVE GRAFIČNE PODOBE

Vse naše spletne strani so izdelane z unikatno grafično podobo (upoštevajoč vaš CGP). Barve, fotografije ter privlačne oblike bodo vaše uporabnike spodbudili, da spletno stran obiščejo še pogosteje.

3

IZVEDBA IN OPTIMIZACIJA

Glede na vrsto projekta izberemo tehnologijo, s katero bomo najbolje izvedli določen projekt. Za osnovo zaledja spletne strani uporabljamo PHP v kombinaciji z MySQL. Poskrbimo tudi za online ter offline optimizacijo.

4

VZDRŽEVANJE

Naš urejevalnik NGX je enostaven in omogoča našim strankam hitro in učinkovito osvežitev vsebine na spletnih straneh. V pomoč so vam tudi video navodila na našem Vimeo kanalu, ki vas po korakih vodijo do objave nove vsebine oz. popravka obstoječe. Seveda lahko vse posodobitve opravimo tudi mi.

DESIGN SPLETNE STRANI

Adria Mobil

Začetki podjetja Adria Mobil, enega vodilnih evropskih proizvajalcev prikolic, avtodomov in mobilnih hišic, segajo v leto 1965, ko so v Novem mestu izdelali prvo prikolico, imenovano Adria 375. Prvo prikolico so izvozili in prodali na Švedsko, kar je mogoče razumeti kot enega od kazalnikov uspeha, ki ga Adrijini izdelki vse od takrat beležijo na evropskih trgih.

OBIŠČI SPLETNO STRAN
SPLETNA STRAN

Adria Mobilehome

Podjetje Adria Home je del skupine Adria, ki proizvaja in prodaja mobilne hišice in glamping šotore višjega cenovnega razreda. V zadnjih 15 letih je družba s pomočjo tehnološko napredne proizvodnje proizvedla več kot 13.000 enot, ki nenehno presegajo pričakovanja naših kupcev. Podjetje ima 10-odstotno letno rast prodaje in samo v pretekli sezoni je proizvedlo več kot 1.300 mobilnih hišic. Novi tuji trgi se odpirajo vsako leto.

OBIŠČI SPLETNO STRAN
SPLETNA STRAN

Nanokinetik

We develop, implement, and maintain validated medicinal product databases, tracking tools, and document management systems with a focus on the pharmaceutical industry and ISO IDMP standards.

OBIŠČI SPLETNO STRAN
SPLETNA STRAN

Ekomunala

Ekomunala, marketing, veleprodaja in spletne aplikacije d.o.o. - skrajšano Ekomunala d.o.o. Na portalu smo meniju dodali Veleprodajo, kjer tržimo material za zunanji vodovod in kanalizacijo priznanih proizvajalcev in dobaviteljev navedenih v Ponudnikih.

OBIŠČI SPLETNO STRAN
SPLETNA STRAN

Vrtec Ciciban Novo mesto

V vseh naših vrtcih vas pričakujejo prijazne vzgojiteljice in vzgojitelji, kuharice, čistilke, vzdrževalci in še bi lahko naštevali. In v vsakem od teh vrtcev so svetle igralnice polne malih miz in stolčkov, raznolikih igrač in veselih otrok.

OBIŠČI SPLETNO STRAN
SPLETNA TRGOVINA

Kolesarski center Jani Brajkovič

V JB Center ponujajo široko paleto koles Specialized, ter druge, za kolesarje vseh starosti. Na voljo je veliko število dodatne, zaščitne in ostale opreme za kolesarje in kolesa. Ponujajo vam program BGFIT, kjer nastavitve kolesa prilagodijo vam.

OBIŠČI SPLETNO STRAN
SPLETNA STRAN

Novomeški polmaraton

Na širšem JV delu Slovenije ni podobne tekaške prireditve. 21-kilometrska razdalja je primerna za najširši krog tekačev, saj zanjo ne potrebujemo večmesečnih priprav. V Novo mesto želimo privabiti čim več tekačev iz drugih koncev Slovenije in tujine.

OBIŠČI SPLETNO STRAN